Editura Cartea Copiilor - Cum cumpăr / Termeni și condiții
Abonează-te la newsletter folosind secțiunea ABONARE din subsolul paginii și intră în comunitatea cititorilor și prietenilor editurii Cartea Copiilor ca să fii la curent cu noile apariții și să te bucuri de oferte exclusive. După confirmarea abonării, vei primi prin e-mail un cod de 15% reducere pe care îl poți folosi pentru trei comenzi online.

Cum cumpăr

Vă mulţumim pentru interesul faţă de cărţile şi activitatea editurii noastre. Pentru vizitarea în bune condiții a acestui site, efectuarea de comenzi online, abonarea la newsletter sau adăugarea de comentarii despre cărți și articole este important să citiți și să fiți de acord cu termenii și condițiile enumerate în continuare.

Aveți dreptul să nu fiți de acord cu una sau mai multe dintre clauzele de mai jos, dar în acest caz nu vă putem ajuta să vă atingeți scopul pentru care ați accesat site-ul nostru (de exemplu, efectuarea unei comenzi online de cărți).

 

Cine suntem?

Site-ul www.carteacopiilor.ro este administrat de editura Cartea Copiilor, persoană juridică înregistrată în România sub denumirea oficială S.C. Cartea Copiilor S.R.L. (societate comercială cu răspundere limitată) și cu următoarele date de identificare: cod fiscal: RO 21838973, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/10509/2007, sediu social în București, Bd. Lacul Tei 123, sector 2, cont bancar RO87BTRL04601202E64562xx deschis la Banca Transilvania. Cartea Copiilor are calitatea de proprietar unic și vânzător al produselor (cărți pentru copii) oferite pe site-ul www.carteacopiilor.ro.

 

Drepturi de autor, copyright

Conţinutul acestui site este, în totalitatea lui (textele, imaginile, codul sursă al paginilor etc.), fără nici o excepție, proprietatea editurii Cartea Copiilor (S.C. Cartea Copiilor S.R.L.) şi, în unele cazuri, a altor persoane juridice (firme) sau fizice (autori, ilustratori, traducători). Copierea oricărei părți, de orice dimensiune, din conţinutul acestui site fără acordul prealabil al editurii Cartea Copiilor și al proprietarilor terți este interzis și contravine legilor în vigoare românești și internaționale.

Logo-ul și denumirea Cartea Copiilor sunt MARCĂ ÎNREGISTRATĂ, conform Deciziei nr. 1019820 emise de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) din data de 23.05.2019.

 

Utilizarea site-ului

Editura Cartea Copiilor nu poate fi făcută responsabilă pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. De asemenea, editura nu poate răspunde de securitatea modului dumneavoastră de a accesa internetul și nu i se pot imputa în nici un caz costurile legate de acesta (abonamente internet sau comunicații mobile etc.). Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare. Editura Cartea Copiilor îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificare a acestui site, de orice natură (inclusiv preţurile produselor și taxele de expediere), fără o notificare prealabilă.

 

Cartea cadou pentru comenzile online și codurile de reducere

Cartea cadou se oferă pentru toate comenzile online care NU beneficiază de alte oferte speciale, cum ar fi codurile de reducere sau voucherele. Comenzile online la care se aplică un cod de reducere sau un voucher (validat în pagina de trimitere a comenzii) NU beneficiază de carte cadou. Codurile de reducere NU se aplică la cărțile care au deja o reducere afișată pe site, ci numai la cărțile cu preț întreg.

 

Date personale, confidențialitate

Datele şi informaţiile pe care ni le furnizaţi prin vizitarea acestui site vor fi folosite de editura Cartea Copiilor pentru a vă expedia cărţile comandate online, pentru a vă trimite newslettere, pentru a vă înregistra și afișa comentariile pe care le-ați postat despre cărți sau articole şi pentru activitatea internă a editurii (gestiune comenzi, analize economice, statistici informatice de trafic online, declarații fiscale legale etc.). Datele dv. nu vor fi transmise, nici măcar parţial, unor firme sau persoane fizice neautorizate din România, din Uniunea Europeană sau din afara Uniunii. Datele dumneavoastră nu vor fi afișate pe materiale publicitare, în documente publice sau pe site-ul carteacopiilor. Excepție face numele (care poate fi un nickname) pe care l-ați folosit când ați introdus un comentariu la o carte sau articol și care va fi afișat pe site împreună cu comentariul dv. Datele dv. vor fi furnizate doar partenerilor cu care Cartea Copiilor colaborează pentru a vă furniza serviciile dorite (de ex. firme de curierat, Poșta Română, firme de procesare a plăților online, Facebook, Google Analytics). Datele pot fi furnizate și autorităților statului (de ex. Administrația Fiscală), în urma obligațiilor legale care revin oricărei societăți comerciale sau în urma unor solicitări legale justificate.

 

Garanții

Editura Cartea Copiilor garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperiţi cărţi cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, editura va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Editura Cartea Copiilor nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

 

Dispute

Orice dispută apărută între Editura Cartea Copiilor și clienții săi va fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

 

Protecția consumatorului

În România, drepturile consumatorilor persoane fizice sunt supravegheate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, http://www.anpc.gov.ro.