Editura Cartea Copiilor - Cum cumpăr / Plata
Abonează-te la newsletter folosind secțiunea ABONARE din subsolul paginii și intră în comunitatea cititorilor și prietenilor editurii Cartea Copiilor ca să fii la curent cu noile apariții și să te bucuri de oferte exclusive. După confirmarea abonării, vei primi prin e-mail un cod de 15% reducere pe care îl poți folosi pentru trei comenzi online.

Cum cumpăr

După ce ați ales cărțile pe care doriți să le cumpărați, apăsați pe COȘUL DE CUMPĂRĂTURI (dreapta sus) și veți fi redirecționați spre pagina de trimitere a comenzii (formularul de comandă).

 

Dacă dețineți un cod de reducere emis de Cartea Copiilor, introduceți-l în câmpul prevăzut în formularul de comandă (sub lista cărților incluse în coș) și apăsați butonul VALIDARE COD. Atenție! Codurile de reducere nu se cumulează cu alte beneficii, așadar nu se aplică și cărților care au deja prețul redus și nu se acordă și carte-cadou.

 

În partea de sus a formularului de comandă va fi afișată lista detaliată a cărților pe care le-ați ales, cu titlul, autorul și prețul indicate pentru fiecare. Introduceți numărul de bucăți dorit din fiecare carte (dacă e mai mare de valoarea precompletată de 1 bucată).

Verificați lista cărților, apoi apăsați butonul FINALIZARE COMANDĂ din partea de jos a formularului. Sistemul vă va solicita autentificarea, dacă aveți deja un cont de client. Dacă nu aveți cont, puteți comanda fără cont sau puteți crea chiar în această etapă un cont de client. 

 

La pasul următor, completați cu atenție datele de livrare: numele și prenumele așa cum sunt trecute în cartea de identitate, adresa completă, orașul, județul, țara. Este obligatoriu să introduceți un număr de telefon corect și o adresă de e-mail funcțională pentru a putea comunica rapid cu dumneavoastră, dacă este cazul, pentru a primi e-mailul de confirmare a comenzii și pentru ca firma de curierat să poată lua legătura cu dumneavoastră pentru livrare.

Completați și datele de facturare doar dacă doriți ca factura să fie emisă pe persoană juridică (firmă) sau pe alt nume decât cel de la livrare (de ex. în cazul în care doriți să trimiteți cărți altei persoane, dar să le achitați dv.). 

Alegeți modalitatea de plată: ramburs (la primirea coletului) sau online cu cardul. Comenzile din străinătate pot fi achitate doar online cu cardul.

Sunt acceptate la plată inclusiv carduri EDENRED Cadou și EDENRED Cultural.

Card EDENRED Cadou   Card EDENRED Cultural

 

La final, datele comenzii dv. vor fi introduse în baza de date și veți primi un e-mail de confirmare.

 

Icon securitate LibraPay

 

Plățile online cu cardul sunt procesate prin LibraPay. Datele dv. bancare nu vor fi stocate nici un moment pe serverul Cartea Copiilor, ci sunt transmise criptat direct la banca dv. pentru procesarea plății. Mai multe detalii puteți găsi la www.librapay.ro. Pentru probleme legate de plățile online cu cardul puteți apela serviciul LibraPay de suport tehnic la suport-librapay@librabank.ro sau la telefonul 021 2095666.