Cum cumpăr

Toate comenzile din România de minimum 140 de lei sunt EXPEDIATE GRATUIT PRIN CURIER.

Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:

• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare

Livrarea comenzilor se face numai în zilele lucrătoare (luni-vineri, orele 9-17).

Livrarea prin curier

Firma de curierat cu care colaborăm vă va contacta telefonic pentru a stabili cu dv. ziua și ora livrării. Dacă ați ales plata ramburs, la primirea coletului veți achita curierului valoarea comenzii. Livrarea se face în 24-48 de ore (de obicei, a doua zi) în București și în 1-5 zile lucrătoare în restul țării (și în orașele mari coletele ajung, de obicei, a doua zi). Pentru comenzile din străinătate, livrarea poate dura 10–30 de zile, în funcție de țara de destinație (pentru Uniunea Europeană, termenul de livrare este de 10-15 zile lucrătoare).

Livrarea prin poștă

Nu mai expediem comenzi prin poștă din cauza termenelor mari de livrare și a riscului crescut de pierdere a coletelor.

Returnarea

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nici o explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Costurile de transport pentru retur revin clientului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.

Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului.

În termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate vă vom restitui prin transfer bancar sau mandat poștal valoarea cărților, din care se scade taxa inițială de expediere.